Inschrijvingen

Het turnseizoen begint op 1 september. Iedereen kan begin september gratis komen proberen tot aan de definitieve inschrijving. Tijdens deze gratis turn- of danslessen krijgen de deelnemers een infobrochure mee waarin alle nodige informatie van onze turnkring te vinden is, ook de lidgelden per discipline en prijzen van onze kledij. Inschrijvingen en aankoop van kledij gebeuren dit jaar online (zie hieronder). We vragen u om de uiterlijke inschrijvingsdatum van 19 september te respecteren. Inschrijvingen na deze datum worden met 5,00€ administratiekosten verhoogd. Een Corona-vermindering zal worden toegepast bij diegenen die lid waren in seizoen 2020-2021 en nu opnieuw inschrijven.


Naast de inschrijving kan er ook clubkledij aangeschaft worden, de keuze is besperkt maar wel zeer degelijk. Wij beschikken over een eigen T-shirt, een broekje, een sweater en voor de wedstrijdgroepen hebben we een eigen maillot. Wij bieden ook turn- en danspantoffels aan. Alles aan inkoopprijs. Het is wenselijk dat alle Giertjes minimum een club T-shirt bezitten en aandoen tijdens de lessen en nevenactiviteiten. De bestelling van de kledij zal ook via een inschrijvingsformulier verlopen.


Tijdens het ganse seizoen kan men nog aansluiten bij onze turnkring. Hiervoor dient men contact op te nemen met bestuur om verdere afspraken te maken.


Stappen om u online in te schrijven

1. Vul het inschrijvingsformulier in door op knop te klikken.

2. Nadien ontvangt u van de turnkring uw inschrijvingsformulier met de kostprijs, betaling is via overschrijving. Vergeet zeker niet het ID nr van het inschrijvingsformulier op de “mededeling” te zetten + naam en voornaam van de gymnast” Iedere danser/gymnast heeft zijn persoonlijk ID nr.

3. U bent officieel ingeschreven wanneer de betaling is verricht.


Stappen om online kledij aan te schaffen

1. Vul het bestelformulier in door op knop te klikken.

2. Schrijf het geld over zoals in het formulier aangehaald.

3. Kledij zal tijdens de turnlessen worden bezorgd.