Inschrijvingen

Het turnseizoen begint op 1 september. Iedereen kan begin september gratis komen proberen tot aan de definitieve inschrijving. Tijdens deze gratis turn- of danslessen krijgen de deelnemers een infobrochure mee waarin alle nodige informatie van onze turnkring te vinden is, ook de lidgelden per discipline en prijzen van onze kledij. Inschrijvingen gebeuren dit jaar online (zie hieronder). We vragen u om de uiterlijke inschrijvingsdatum van 20 september te respecteren. Inschrijvingen na deze datum worden met 5,00€ administratiekosten verhoogd. Een Corona-vermindering van 5,00€ zal worden toegepast bij diegenen die lid waren in seizoen 2019-2020 en nu opnieuw inschrijven.


Na de inschrijving kan er ook clubkledij aangeschaft worden, de keuze is besperkt maar wel zeer degelijk. Wij beschikken over een eigen T-shirt, een broekje, een sweater en voor de wedstrijdgroepen hebben we een eigen maillot. Wij bieden ook turn- en danspantoffels aan. Alles aan inkoopprijs. Het is wenselijk dat alle Giertjes minimum een club T-shirt bezitten en aandoen tijdens de lessen en nevenactiviteiten.


Tijdens het ganse seizoen kan men nog aansluiten bij onze turnkring. Hiervoor dient men contact op te nemen met bestuur om verdere afspraken te maken.Stappen om u online in te schrijven


1. Vul het inchrijvingsformulier in door op onderstaande knop te klikken.


2. Nadien ontvangt u van de turnkring uw inschrijvingsformulier met de kostprijs, betaling is via overschrijving. Vergeet zeker niet uw ID nr van het inschrijvingsformulier op de “mededeling” te zetten + naam en voornaam van de gymnast” Iedere danser/gymnast heeft zijn persoonlijk ID nr.


3. Na het betalen van het lidgeld wordt informatie voor de kledij doorgestuurd.