Nieuwsbrief mei

Benieuwd naar de hoogtepunten van de afgelopen maand? Ontdek alles wat er gebeurt in het leven van een Giertje in deze nieuwsbrief!


Sponsor mei

- Leiding en bestuur -

Met de steun van Albert Heijn kunnen onze leden zich klaarstomen voor topprestaties! Bij Albert Heijn vinden jullie alles wat je nodig hebt om onze sporters te voorzien van de juiste brandstof en gezonde snacks.


Bedankt, Albert Heijn te Gierle, voor jullie steun!


Benieuwd wat ze als aanbod hebben, ga zeker eens langs in hun winkel of neem een kijkje op hun website via deze link: Albert Heijn

Turnfeest

- Leiding en bestuur -

Een paar weekends terug hebben alle Giertjes, ongeacht hun leeftijd, schitterend gepresteerd tijdens het jaarlijkse turnfeest. Ze toverde de sporthal van Gierle om naar Disneyland, wat voor een extra magische sfeer zorgde. En ook dit jaar was het weer een groot succes! De bezoekers werden getrakteerd op spectaculaire shows en betoverende dansoptredens. Zelfs de leiding liet het beste van zichzelf zien.


Bedankt aan alle bezoekers om zo talrijk aanwezig te zijn, hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij.

Leidingsweekend

- Leiding -

De leiding is een paar weken geleden op leidingsweekend gegaan, en we hebben een geweldige tijd gehad in Lier! Het weekend, met als thema ‘senioren’, zat vol leuke activiteiten zoals een dorpsspel en quiz. Het was een perfecte gelegenheid om onze band als leiding te versterken.

Nieuwtje

- Leiding en bestuur -

Leuk nieuwtje! Na 3 jaar geturnd te hebben bij De Giertjes, is de 10-jarige Juul Mannaerts dit jaar gestart bij Turnclub Olympia in Houthalen. Hij heeft snel indruk gemaakt en zal vanaf juli op A-niveau met een topsportstatuut bij Gymfed trainen onder leiding van Jonathan Vrolix.


We wensen hem nog veel succes toe in zijn verdere turncarrière.

Turnkamp

- Leiding en bestuur -

Op 22 mei vindt een info-avond plaats over de kampen. Meer informatie hierover volgt binnenkort!